Search
Close this search box.

o nama

stvaramo ono što volimo

Stvaramo ono što volimo s ljubavlju i strašću. Svaki naš proizvod odražava autentičnost i radost ručnog stvaranja. Vaša ljubav prema našim kreacijama potiče nas da nastavimo dijeliti ono što najviše volimo – unikatne, ručno izrađene detalje koji donose radost i posebnost u svakodnevni život.

O nama - Handmade by M and B
Personalizirani pokloni - Handmade by M and B
O nama - Handmade by M and B

POGLEDAJ NAŠU ŠIROKU PONUDU proizvoda

O nama

JEDINSTVENOST U DETALJIMA

Moje ime je Martina i želim vam dobrodošlicu u svijet maštovitih i personaliziranih handmade proizvoda. Inspirirana ljubavlju prema svojim hobijima, oduvijek sam uživala stvarajući unikatne komade za svoju obitelj, prijatelje i poznanike. Sada sam odlučila podijeliti tu ljubav s vama kroz online trgovinu.

Naša ponuda obuhvaća sve prigode, od blagdana poput Božića i Uskrsa, preko posebnih trenutaka kao što su vjenčanja i sakramenti, do svakodnevnih ukrasa i nakita.

Ponosni smo što svoje proizvode prodajemo putem Amazona i Etsy platformi, pružajući vam jednostavan pristup našim unikatnim kreacijama iz udobnosti vašeg doma. Ako se zaljubite u neki od naših komada i želite ga imati u većim količinama, slobodno nas kontaktirajte. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam na prvom mjestu, stoga smo tu da vam omogućimo posebno iskustvo kupovine.

+
proizvoda
+
pozitivnih recenzija
+
PRODANIH PROIZVODA

Imaš li pitanje?

Rado ćemo odgovoriti na tvoja pitanja i pružiti ti informacije koje su ti potrebne.